top of page
  • Karl Arthur

Groruddalen kan bli den beste delen av Oslo


På dagen i dag for to år siden befant jeg meg i et kaos av flytteesker og demonterte møbler i en leilighet på Bislett. To dager tidligere hadde min samboer og jeg hatt overtakelse av vårt nye hjem på Risløkka, og to dager senere var flyttebilen bestilt. For noen kan det å ta med seg alt man eier fra indre by til Groruddalen høres litt ut som å flytte på landet. Man kan få større plass for en billigere penge, men må samtidig gi avkall på utelivet og urbaniteten som bykjernen byr på. Med alt som skjer rundt oss av boligbygging og andre små og store prosjekter, både i mitt eget nabolag og andre steder i dalen, ser jeg likevel at om fem, ti og femten år, vil store deler av Groruddalen kunne være nesten like urbane som Grünerløkka og St. Hanshaugen er i dag.


Akers avis Groruddalen 16. februar 2021

Comments


bottom of page