top of page

En tale folk vil huske

En god tale treffer balansen mellom det saklige og det personlige, det seriøse og det morsomme. Den bruker de retoriske virkemidlene som trengs for å holde på publikums oppmerksomhet, uten å ty til klisjeer og anstrengt språk.

Bedrifter og organisasjoner som jobber med viktige samfunnsområder, blir gjerne invitert til å snakke om jobben de gjør på seminarer og konferanser. Det er en god mulighet til å profilere virksomheten sin og samtidig dele av kunnskapen dere sitter på, men det krever mye forberedelser for å skape en virkelig minneverdig opplevelse for tilhørerne.

Det krever også litt selvtillit å holde en god tale, men er ingenting som gjør deg så trygg på at du kommer til å levere, som et godt forarbeid.

Hva jeg tilbyr:

Enten du skal holde en fem minutters innledning eller en times foredrag, kan jeg hjelpe deg med alle deler av av forberedelsene. Du vet hva du vil snakke om og hvilket inntrykk du vil at tilhørerne skal sitte igjen med, og jeg vet hvordan du skal strukturere talen og fremstå både overbevisende og underholdende.

 

Vi begynner med et møte der vi finner eksemplene, historiene og argumentene som gjør at de som sitter i salen vil huske det du sa lenge etter at du har gått av scenen. Deretter begynner jeg å jobbe med teksten. Jeg er vant til å skrive både fullstendige manus som skal fremføres ordrett og talekort med stikkord som underlag for en mer ubundet stil, og tilpasser meg det du er mest komfortabel med. 

 

Når du er fornøyd med det jeg har skrevet, begynner vi å øve på fremføringen. Jeg hører på en gjennomgang eller flere, og gir deg tilbakemeldinger på timing, kroppsspråk og stemmebruk. Vi justerer manuset eller stikkordene etter behov, og øver så mange eller så få ganger du ønsker, helt til du er sikker på at alt sitter som det skal.

 

Ta kontakt 

Om du har behov for hjelp til å skrive og forberede deg til å holde en tale eller et foredrag, kan du ta kontakt ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Jeg tar gjerne en uforpliktende prat på telefon først, så vi kan finne ut sammen hvordan jeg best kan dekke dine behov. Etter vi har snakket sammen om oppdraget, sender jeg et forslag til arbeidsplan med pristilbud.

 

Sammen lager vi den beste talen du har holdt. Helt til den neste talen du skal holde, da. Den blir nemlig enda bedre.

Eksempel på tale jeg har skrevet tidligere

Kontakt

tlf: 996 45 867

Takk for henvendelsen

bottom of page