top of page

Kontakt

tlf: 996 45 867

Takk for henvendelsen

Skrivehjelp

Som mangeårig kommunikasjonsrådgiver på Stortinget, har jeg erfaring med å ta en idé, en kladd eller en disposisjon og gjøre det om til en ferdig tekst som kan stå på trykk i en stor avis eller et annet medium. Denne tjenesten tilbyr jeg nå til alle som ønsker å skrive bedre tekster for et stort eller lite publikum.

Veien fra en idé til et førsteutkast er ofte ikke så lang, men det kan være vanskeligere å gå derfra til å gjøre førsteutkastet om til en ferdig tekst. Du vet kanskje hva du vil si, men er i tvil om hva som er de rette formuleringene. Eller du har ganske enkelt ikke tid til å finpusse teksten så den blir så god som ideen fortjener.

Det er der jeg kommer inn i bildet. Jeg tar utkastet, kladden eller disposisjonen du har laget, og gjør det på kort tid om til en tekst som er klar til publisering eller fremføring.

Jeg tar faste priser på tekster av ulik lengde, så du ikke trenger å bekymre deg for hvor stor regningen vil bli. Om jeg trenger to, fire eller seks timer til å gjøre teksten din best mulig, blir altså prisen den samme. Jeg lover høy kvalitet på det jeg leverer fra meg, og selv som prisen også kan virke høy, er jeg helt sikker på at du kommer til å synes det er verdt det når du ser resultatet.

Priser

Tekst inntil 4000 tegn: 2 500,-

Tekst mellom 4 og 6 000 tegn: 3 500,-

Tekst mellom 6 og 10 000 tegn: 5000,-

Alle priser er oppgitt eks. mva. Lengre tekster etter avtale.

Har du tenkt at du bør skrive en kronikk om det du brenner for, men får ikke satt deg ned for å gjøre kladden din ferdig?

Skal du holde en tale og vil gjerne imponere litt ekstra?

 

Har du noe viktig å formidle, men finner ikke helt ordene som skal til?

 

Da håper jeg du vil ta kontakt med meg, så jeg kan hjelpe deg å gjøre ideen din til virkelighet.

Høst 2020.jpg
bottom of page